Quake Live - simpelt och underbart

För alla er som älskade Quake, eller er som tyckte Quake var "rätt så kul" och till och med för er som aldrig provat det men som är sugen på klassisk shoot'em up så finns nu Quake III i ett nytt och fräsch format. Spelet är en exakt kopia av Quake III (man skulle kunna säga att det "är" Quake III) men det spelas direkt i din internetläsare. Man går in på sidan, registrerar ett gratis konto, laddar ner en liten klient som installerar några filer och sen är det bara att skjuta loss!

Spelet fungerar otroligt bra och enbart några få gånger märkte jag av att spelet hackade till.  Att hitta matcher är rena barnleken och man har full koll på den grymt snygga hemsidan. När man startar spelet för första gången spelar man en övningsmatch mot en dator som kollar hur bra man är. Sedan letar den upp matcher med andra personer som är lika bra som du så att du alltid kommer spela jämna matcher. Lika enkelt som det är genialiskt! Förutom det fantastiska spel som Quake III redan är så får man samtidigt online registrering av poäng, utmärkelser, kompislista och statistik på allt möjligt. Allt snyggt integrerat på hemsidan.

Så ni som fortfarande är osäkra - ge det ett försök. Och för er alla er andra som älskar Quake III - vad väntar ni på?

http://www.quakelive.com

Tack till Richard för detta underbara tips!


Kommentarer
Postat av: Godfather

Hej Långe Man

Jag skall vid tillfälle, som ren nybörjare, kanske ge mig på ditt förslag, skall bara först driftsätta ÖVT det kommande 1/2 året!

Ha dé

2009-05-12 @ 11:19:10
Postat av: Patrick Andersson

Jag kan varmt rekommendera dig att ta ett varv i Quake Gudfar. Det är lite som massage - intensivt under en kort tid och sen härligt avslappnande efteråt. :)



Du får ursäkta min okunskap men vilka/vad är ÖVT? Kommer planen att vara klar till hösten hålla?



/Patrick

2009-05-13 @ 13:42:40
URL: http://padachan.blogg.se/
Postat av: Godfather

Hej Långe Man

Jo, ÖVT är vår förkortning på Öresundsverket och driftsättningen hoppas vi bli klara med under hösten - år 2009, hoppas vi på!

Ha dé

2009-05-13 @ 15:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0