Eyes on me

Mitt senaste inlägg var för över tre månader sedan, och därmed har ni säkert redan listat ut att den här bloggen är på väg att dö ut.

Jag insåg att bloggformen inte passade min skrivstil. Känner själv att bloggar fokuserar på snabba uppdateringar och fokus på ett huvudsakligt ämne. Jag försökte mig på att, förutom alldeles för sena inlägg, ha ett flertal olika ämnen samtidigt - läkarstudierna, piano, brädspel, teknik, allmän dagbok - och det kändes både oorganiserat och osammanhängande. Därmed kommer nog min blogg i dess nuvarande form att dö ut.

Istället planerar jag att något av följande kommer ske:
- Jag börjar en ny blogg med mer tydligt fokus. T.ex. en strikt läkarblogg i samband med min AT-tjänst (som börjar om cirka ett år).
- Skapar en hemsida där jag kan placera de olika ämnen på olika sidor och ha mer konkreta avdelningar för t.ex. brädspel och pianoframföranden samtidigt som en blogg förs parallellt.
- Jag lägger ner bloggandet helt. Tycker dock det är väldigt roligt så tvivlar på att detta kommer bli slutmålet.

Kan inte svära på att det inte kommer fler inlägg här. Tills vidare får ni klara er med ett pianoframförande jag spelade in för någon vecka sedan. Stycket är Eyes on me från TV-spelet Final Fantasy VIII och är faktiskt det stycket som fick mig att verkligen satsa på pianospelandet under ett par år.


RSS 2.0