Lägenhetskaos

För att spara en hel del pengar har jag och Tessy beslutat oss för att flytta ihop i en av våra två lägenheter. Sedan tentan klarades av har fredag, lördag och nu idag söndag lagts på flytt, flytt och mera flytt. Självklart en hel del 1:a maj-firande på fredagen också, men utöver det har det flyttats.

Man kan tycka att 24 kvadratmeter inte är så mycket och att en flytt borde gå snabbt. Problemet är dock att vi har två 24-kvadratare som vi först är tvungna att röja upp i, slänga saker, flytta om absolut alla möbler och göra plats för den kommande invasionen av prylar och möbler från den andra lägenheten. Idag har dagen vigts åt att flytta alla de stora sakerna, spackla, måla, städa och iordningställa Tessys lägenhet inför besiktningen imorgon. Jag är riktigt nöjd med hur fint vi fick det där inne med tanke på Tessys femtioelva borrhål efter hyllor etc.

Vad som är mindre kul är hur min lägenhet gick från att se riktigt bra ut imorse till att nu se ut som ett bombnedslag. Först så fylldes Tessys grejor på ganska smidigt och vi var jätteglada över hur fint allt passade. Men efterhand mättades utrymmena och saker började ansamlas i klumpar överallt. Och nu kan det sammanfattas med KAOS.

Många saker ska säljas och flyttas hem till föräldrarna (ska bara berätta det för dem först...) och då blir allt mycket bättre. Sen ska TV:n upp på väggen och några garderober fyllas ut med saker som just nu ligger över hela golvet. I slutändan är jag övertygad om att allt blir toppenfint. Men just nu är det lite tjockt. Och vi är båda heeeelt slut...


Bild: Räknar inte med att sitta på vänstra sidan av bordet på ett tag precis...


Bild: Bokhyllan är fullmatad men blev riktigt bra ändå. Soffan ska bort bort bort!


Bild: Ordet "köksdator" får en helt ny innebörd (den stora svarta lådan är Tessys Barebone-dator). Snacka om teknik-kök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0