Hinkgrill och kattbesök

Då vädret efter hemkomsten från Lomma är fortsatt underbart var det bara att plocka fram grillen och vandra ner till grönområdet nära lägenheten. Förra sommaren inhandlade Tessy en smidig liten hinkgrill som är perfekt för två personer som vill grilla loss.


Bild: Jobbet som grillmästare är svårt. Fick dock sparken av Tessy senare då jag tappade ner totalt tre bitar kött mellan grillgallerna.

Det blev färdigmarinerat grillspjut och en sallad med fetaost, oliver, rödlök och soltorkade tomater. En riktigt low-carb-diet alltså. :)


Bild: Maten upplagd och redo att ätas. Fortsatte dock att grilla kött så vi hade i några dagar.

Under måltiden får vi även besök av vår svanslösa katt som vi sett stryka omkring i området tidigare. Han visar sig vara en riktig kelig en och bosätter sig stolt på vår filt där han får lite kött av oss.


Bild: Vår lilla snyltgäst. Men mysig var hon. Kallade henne först för Pelle-svanslös tills vi insåg att det var en tjej. Hmm...inte lika katchigt med Elsa-svanslös eller?

Kommentarer
Postat av: Richard

Åh, så härligt! Den där low-carb-måltiden ser hur god ut som helst! Hehe, dessutom tryggt att se att iPhonen aldrig är längre bort än en armlängd. ;)

2009-06-03 @ 22:44:15
URL: http://verklighetsbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0