Badminton utomhus

Som en god tradition har jag och kompisarna börjat spela badminton varje lördag i Helsingborg. Två veckor sedan blev vi dock måttligt glada när vi kom dit, tio personer, och såg att det var turnering på Olympiahallen och alla banor därför var upptagna.

Men skam den som ger sig. Vi tog våra rack och begav oss ut på jakt efter andra badmintonhallar. Den i Hittarp hade stängt på helgen (kan man kalla sig rackethall om man har stängt på helger?), en annan vi kände till krävde att man bokat i förväg och Idrottens Hus, som också har möjlighet till badmintonspel, hade tävling de också. Plötsligt kom den geniala idéen att vi helt enkelt spelar utomhus, här där vi står. Dagen till ära var nämligen ovanligt vindstilla och runt parkeringen gick det metallstängsel i olika höjder som kunde ställa upp som nät.


Bild: Victor (Virus) i full fart med att lägga en av sina specialare. Från vänster: Lage, Victor, Jonathan, jag, Peter, Kristoffer.

En timme senare var vi kanske inte lika slut som vanligt, men vi hade fått oss en liten dos badminton och kunde med gott samvete göra mindre nyttiga saker på kvällen som att äta godis och spela Magic.

Då vi blivit lite av badminton-freaks på sistone kunde vi ändå inte hålla oss för att dra till badmintonhallen dagen efter och trots tävling återigen strosade jag och Stigborg ner till funktionärerna och frågade om vi inte kunde få låna några banor. Det var mycket mindre folk den dagen och många banor som tävlingsarrangörerna bokat till träning stod tomma. Detta gick bra och vi spenderade två roliga, och uttröttande, timmar med att skjuta fjäderbollar till varandra.

Kommentarer
Postat av: Victor

Fear the specialare!

2008-10-29 @ 18:16:52
Postat av: Patrick Andersson

Alltid, det vet du!

2008-10-31 @ 16:55:55
URL: http://padachan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0